Zašto je bitno da imamo putno osiguranje? - Turistička agencija RIOTravel Bor
Moše Pijade 28, Bor      info@riotravel.rs         030.42.41.40      065.966.26.26
Putno osiguranje

Zašto je bitno da imamo putno osiguranje?

Comment are off

Pitanje koje nam često postavljate je upravo ovo, zato smo odlučili da vam odgovorimo i da taj odgovor uvek imate pri ruci.

Svi znate, odnosno svi znamo, da je putno osiguranje veoma bitno i da ga trebamo imati u inostranstvu, ali se nameće pitanje ZAŠTO?

 

ŠTA SVE POKRIVA PUTNO OSIGURANJE

Pre putovanja obično svi razmišljamo o pozitivnim stranama te avanture, ali često zaboravljamo da je bitno da se vratimo srećni i zadovoljni sa putovanja. Ono što nam svakako može pokvariti putovanje jeste neplanirani TROŠAK.

Neplanirani troškovi se dešavaju usled nezgoda zdravstvene prirode, saobraćajnih nezgoda, gubitka pasoša ili drugih dokumenata u inostranstvu , a sve te troškove pokriva PUTNO OSIGURANJE.

 

ŠTA SVE POKRIVA PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Zdravstveno putno osiguranje

Putujte sigurno !

Putnici se često razbole zbog promene klime, dešavaju se i fizičke povrede, opekotine od jakog Sunca, problemi sa sunčanicom i nesvesticom. Nije redak slučaj ni trovanje hranom.

Medicinski prevoz pacijenata, hospitalizacija, nabavka potrebnih lekova, rendgenski i ostali neophodni pregledi pacijenata pokriveni su putnim osiguranjem.

U zavisnosti od zemlje u koju putujemo, samo troškovi pregleda lekara koštaju od 60 do 200 eura.

U vezi sa tim, putno osiguranje kupljeno pre putovanja se itekako isplati, s obzirom na to da košta okvirno 1000 dinara za 10 dana boravka u Grčkoj, na primer.

Bez obzira koliko često putujemo, putno osiguranje bi trebalo da postane ONO što ćemo uvek staviti u kofer, za svaki slučaj, za bezbrižnije putovanje i lepše uspomene.

Call Now Button-> Pozovite nas