Hotel Sezer, Sarimsakli - Turistička agencija RIOTravel Bor
Moše Pijade 28, Bor      info@riotravel.rs         030.42.41.40      065.966.26.26
RIOTravel Bor - Akcija
Period: 11 dana / 10 noćenja
Destinacija: Sarimsakli, Turska
Cena: od 164 €
Pošaljite upit


 

OPIS
HOTEL SEZER 3* se nalazi najviše 80 m od plaže i 200 m od centra grada.Hotel je kapaciteta 130 ležaja i veoma je popularan kod naših gostiju pre svega zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina. Sobe su 1/2 i 1/3.Sve su sa francuskim ili sa dva odvojena ležaja,a 1/3 su iz dve prostorije: manja predsoba u kojoj se nalazi jedan ležaj, TV i mini-bar i spavaća soba sa dva ležaja (francuski ili dva posebna). Sobe poseduju klima uređaj,TV, mini-bar, telefon, fen za kosu, kupatilo/WC i tzv. francuki balkon. Hotel raspolaže recepcijom sa lobi-barom i terasom, prostranim restoranom , manjim bazenom i sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Usluga je polupansion.Obroci se serviraju po sistemu tzv. švedskog stola za doručak i večeru.

 

CENOVNIK

FIRST MINUTE POPUST VAŽI DO 29.02.2020.

PRILIKOM PLAĆANJA U CELOSTI OSTVARUJETE

8% POPUSTA – PAKET ARANŽMAN

5% POPUSTA – SOPSTVENI PREVOZ

PAKET ARANŽMAN PREVOZ + SMEŠTAJ

Doplata za prevoz iz Bora, 15€ za odrasle i 10€ za decu.

 

SOPSTVENI PREVOZ

 

POPUSTI I DOPLATE

  • Doplata za sobu 1/1: 50% u junu i septembru, 1/1: 100% u julu i avgustu.
  • Popust za 3. odraslu osobu u 1/3 je 30%, u 1/3+1 je minimum 3.2 cene
  • POPUSTI ZA DECU važe uz dve odrasle osobe: 0-6 besplatno, 6-12 godina plaćaju 50% (dvoje dece 0-6 g. plaća se za jedno dete 50%)
  • U hotelu Fila 3* i Buyuk Berk 4* deca od 0-7 godina gratis.
  • Hotel Mare: family rooms minimum 3.4 cene connection rooms minimum 3.7 cene
  • Hotel Buyuk Berk family rooms minimum 3.5 cene

 

ARANŽMAN OBUHVATA: ARANŽMAN  NE OBUHVATA:
Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, usluge vodiča i lokalne takse, prevoz u slučaju paket aranžmana. Putno osiguranje, sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

 

NAPOMENA

USLOVI PLAĆANJA

  • Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
  • Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno do 20-og decembra. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana.
  • Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu zavisnosti od početka prve uplate, po kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 

Za boravak do 90 dana u Turskoj, za građane Srbije sa biometrijskim pasosem i sa važnošću 6 meseci po završetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasosima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju. Za maloletnu decu, obavezna saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

 

PREVOZ
Call Now Button-> Pozovite nas