Hotel Mare, Sarimsakli - Turistička agencija RIOTravel Bor
Moše Pijade 28, Bor      info@riotravel.rs         030.42.41.40      065.966.26.26
RIOTravel Bor - Akcija
Period: 11 dana / 10 noćenja
Destinacija: Sarimsakli, Turska
Cena: od 175 €
Pošaljite upit


 

OPIS
Hotel Mare 3* –  se nalazi na najlepšoj lokaciji u centralnom delu Sarimsaklija na samoj plaži odmah do hotela Buyuk Berk. Zahvaljujući svom arhitektonskom rešenju u obliku broda sa bazenom na prvoj palubi odakle se pruža predivni pogled na Lezbos, hotel Mare ce Vam pružiti poseban užitak.
Besplatna je upotreba lezaljki i suncobrana i pored bazena i na plazi. Ishrana je na bazi polupansiona doručak i večera, švedski sto. Ukoliko gosti zele mogu uplatiti rucak u hotelu  za 5 eura po osobi. U hotelu sve sobe su opremljene klimom, televizorom, mini barom, telefonom, TWC, fenom za kosu…

 

CENOVNIK

FIRST MINUTE POPUST VAŽI DO 29.02.2020.

PRILIKOM PLAĆANJA U CELOSTI OSTVARUJETE

8% POPUSTA – PAKET ARANŽMAN

5% POPUSTA – SOPSTVENI PREVOZ

PAKET ARANŽMAN PREVOZ + SMEŠTAJ

Doplata za prevoz iz Bora, 15€ za odrasle i 10€ za decu.

 

SOPSTVENI PREVOZ

 

POPUSTI I DOPLATE

  • Doplata za sobu 1/1: 50% u junu i septembru, 1/1: 100% u julu i avgustu.
  • Popust za 3. odraslu osobu u 1/3 je 30%, u 1/3+1 je minimum 3.2 cene
  • POPUSTI ZA DECU važe uz dve odrasle osobe: 0-6 besplatno, 6-12 godina plaćaju 50% (dvoje dece 0-6 g. plaća se za jedno dete 50%)
  • U hotelu Fila 3* i Buyuk Berk 4* deca od 0-7 godina gratis.
  • Hotel Mare: family rooms minimum 3.4 cene connection rooms minimum 3.7 cene
  • Hotel Buyuk Berk family rooms minimum 3.5 cene

 

ARANŽMAN OBUHVATA: ARANŽMAN  NE OBUHVATA:
Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, usluge vodiča i lokalne takse, prevoz u slučaju paket aranžmana. Putno osiguranje, sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

 

NAPOMENA

USLOVI PLAĆANJA

  • Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
  • Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno do 20-og decembra. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana.
  • Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu zavisnosti od početka prve uplate, po kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 

Za boravak do 90 dana u Turskoj, za građane Srbije sa biometrijskim pasosem i sa važnošću 6 meseci po završetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasosima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju. Za maloletnu decu, obavezna saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

 

PREVOZ
Call Now Button-> Pozovite nas