Hotel Acem, Sarimsakli - Turistička agencija RIOTravel Bor
Moše Pijade 28, Bor      info@riotravel.rs         030.42.41.40      065.966.26.26
RIOTravel Bor - Akcija
Period: 11 dana / 10 noćenja
Destinacija: Sarimsakli, Turska
Cena: od 220 €
Pošaljite upit


 

OPIS
HOTEL ACEM 3* – ima sjajnu lokaciju, nalazi se preko puta gradske peščane plaže i na glavnom gradskom šetalištu.Nov, moderno opremljen hotel, pružiće ugodan boravak svakom gostu. Na terasi okruženoj palmama nalazi se bazen sa ležaljkama i pool-barom. Iz restorana se pruža prelep pogled na more. Hotel ima recepciju, lift, komforan loby pokriven wifi-jem, bar, kao i otvoren i zatvoren restoran. Sobe su moderno opremljene, klimatizovane sa dva ili tri ležaja. Većina soba ima pogled na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, SAT TV, terasu, mini bar.Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera) na principu “švedskog stola”. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.

 

CENOVNIK

FIRST MINUTE POPUST VAŽI DO 29.02.2020.

PRILIKOM PLAĆANJA U CELOSTI OSTVARUJETE

8% POPUSTA – PAKET ARANŽMAN

5% POPUSTA – SOPSTVENI PREVOZ

PAKET ARANŽMAN PREVOZ + SMEŠTAJ

Doplata za prevoz iz Bora, 15€ za odrasle i 10€ za decu.

 

SOPSTVENI PREVOZ

 

POPUSTI I DOPLATE

  • Doplata za sobu 1/1: 50% u junu i septembru, 1/1: 100% u julu i avgustu.
  • Popust za 3. odraslu osobu u 1/3 je 30%, u 1/3+1 je minimum 3.2 cene
  • POPUSTI ZA DECU važe uz dve odrasle osobe: 0-6 besplatno, 6-12 godina plaćaju 50% (dvoje dece 0-6 g. plaća se za jedno dete 50%)
  • U hotelu Fila 3* i Buyuk Berk 4* deca od 0-7 godina gratis.
  • Hotel Mare: family rooms minimum 3.4 cene connection rooms minimum 3.7 cene
  • Hotel Buyuk Berk family rooms minimum 3.5 cene

 

ARANŽMAN OBUHVATA: ARANŽMAN  NE OBUHVATA:
Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, usluge vodiča i lokalne takse, prevoz u slučaju paket aranžmana. Putno osiguranje, sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

 

NAPOMENA

USLOVI PLAĆANJA

  • Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
  • Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno do 20-og decembra. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana.
  • Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu zavisnosti od početka prve uplate, po kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 

Za boravak do 90 dana u Turskoj, za građane Srbije sa biometrijskim pasosem i sa važnošću 6 meseci po završetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasosima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju. Za maloletnu decu, obavezna saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

 

PREVOZ
Call Now Button-> Pozovite nas