Korona virus i da li rezervisati letovanje? - Turistička agencija RIOTravel Bor
Moše Pijade 28, Bor      info@riotravel.rs         030.42.41.40      065.966.26.26

Korona virus i da li rezervisati letovanje?

Comment are off

Korona nam je načisto poremetila život. Ne krećemo se slobodno, neprestano slušamo o njoj, u džepu nosimo Asepsol, ne pravimo planove… Čini se da smo prestali da živimo, a da nas Korona, Bogu hvala, nije ni pipnula.

Mi, radnici u agencijama, smo navikli na strahove putnika. Izneli smo junački i požare u Grčkoj, i zemljotrese, i krađe, i “prevare”, i “da li je ovo sigurna agencija”… Preživećemo i Koronu!

Uzivanje RioTravel Bor

Zato, voljni kao i uvek, želimo da vam pomognemo, da vas utešimo, i da zajedničkim snagama pregrmimo ovaj bezobrazni virus. U nastavku pročitajte kako Korona utiče na letovanja, i hoće li nam ovaj virus pokvariti godišnji odmor kojeg se jedva domognemo.

Korona virus i “hoće li nam ovi vratiti pare”?

Na izlogu naše agencije jarkim bojama smo istakli ponude za letovanje. Svaki prolaznik pogleda te ponude, zastane, ali i prokomentariše: ma, ko zna šta će biti, ova Korona… Želite da letujete, ali ste u strahu. I to je normalna reakcija. Mediji bombarduju sa svih strana informacijama, a nigde nema preporuka, osim onih: perite ruke 20 sekundi, ne boravite u prostorijama sa mnogo ljudi i kijajte u lakat.

Opšta preporuka je da ne treba putovati u zemlje u kojima je proglašena epidemija. Agencije su čak i otkazale putovanja za te zemlje i putnicima je vraćen novac. Što znači da vam niko neće nuditi aranžman koji se neće ni realizovati. Što bi dalje značilo da ako se, na primer, u Grčkoj proglasi pandemija korona virusa, i ako grčka vlada saopšti da ne preporučuje dolazak u tu zemlju, depozit koji ste uplatili biće vam vraćen u skladu sa politikom otkaza putovanja.

Eto odgovora na to što vas sigurno kopka dok gledate sve te slike sa najlepših plaža Grčke. Ali bez obzira na sve, stvarno ne treba razmišljati o tome sada. 

Korona ne voli leto!

Eto nam i radosne vesti! Stručnjaci tvrde da toplo vreme nije pogodno za Korona virus. Tako da, radujte se, saputnik vam neće biti Korona virus. Sa Suncem i toplim vremenom, Korona će nas napustiti.

Korona-Virus-Letovanje-RIOTravel-Bor

Mi ćemo vas svakako redovno obaveštavati ako dođe do nekih novih momenata, ali do tada, slobodno listajte ponude za letovanje, planirajte, avansirajte… Korona će proći, a letovanje u tom trenutku možda i neće biti toliko povoljno. 🙂

Call Now Button-> Pozovite nas